1 januari: Nieuwjaarsconcert!

Het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker is een concert dat jaarlijks op 1 januari plaatsvindt in de Gouden Zaal van het Wiener Musikverein, het concertgebouw van Wenen. Als je hier naartoe wilt, dan moet je jaren van te voren kaartjes kopen, want dit concert raakt altijd uitverkocht. Als vast programma wordt elk jaar afgesloten met de Radetzkymars en dan mag iedereen meeklappen. En dat mag nu ook!

Maar let goed op: het klappen moet exact gelijk, heel precies op de muziek en je moet de aanwijzingen van de dirigent goed opvolgen. Dus let goed op wanneer je harder of zachter moet klappen en wanneer je sneller of langzamer moet klappen. Succes!

Radetzkymars door de Wiener Philharmoniker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s